kampeervereniging amsterdam
logo kampeervereniging amsterdam

kamperen op het strand in zandvoort

• blijmedia advertentie
  • zonnepanelen

WELKOM

Kampeervereniging Amsterdam is opgericht in 1935. De vereniging behartigt de belangen van haar leden voorzover deze  belangen betrekking hebben op het in verenigingsverband kamperen op het strand.

De vereniging doet dat onder meer door het voor leden, tegen een zo laag mogelijke prijs, beschikbaar stellen van kampeerplaatsen.

LID WORDEN

Lijkt een huisje op het strand je helemaal geweldig?

De kampeerplekken zijn erg gewild. Daarom kom je niet direct in aanmerking voor een plek. Je moet eerst donateur worden. Voor een bedrag van €20,00 per jaar ben je al donateur.

Schrijf je eerst in als nieuwe donateur. Dat kan via het digitale inschrijfformulier. Je gaat ernaar toe door op onderstaande knop te klikken.

Lees de volledige procedure goed. Het is van belang dat je de procedure goed bekijkt om teleurstellingen te voorkomen.
Kampeervereniging Amsterdam – Zandvoort aan Zee
© 2021. All Rights Reserved.